Победници и рекорди на Крали Марко Треилс 2017

Победници и рекорди на Крали Марко Треилс 2017

Крали Марко Ултра Треил 110км  Александар Стојкоски 14:18 Чарли Шарп 15:15  Константин Атанасов 15:26 Марија Николова 15:26 Десислава Цветанова 22:59  Аринета Мула 28:00 часа Козјак Треил 65км  Александар Кирковски 7:03 – рекорд на патеката во машка...
Меѓусебна соработка и поддршка со асоцијацијата Slovak Ultra Trail

Меѓусебна соработка и поддршка со асоцијацијата Slovak Ultra Trail

Ни претставува особено задоволство што нашиот тим оствари првична соработка со здружението Slovak Ultra Trail кое претставува „чадор” асоцијација на сите организатори на ултра-треил настани во Словачка. Тимот веќе околу 3 години работи на полето на унапредување и...
Известување – Пожар на Маркови Кули (обновено)

Известување – Пожар на Маркови Кули (обновено)

Би сакале да ги известиме сите пријавени тркачи и љубители на Крали Марко Треилс дека, на жалост,  пожарот пред извесно време кој беше во северозападните падини на Марковите Кули зафати голем дел од ниската вегетација во поширокиот регион над градот. Ситуацијата е...
CAT® – Официјално мерење на Крали Марко Треилс 2017

CAT® – Официјално мерење на Крали Марко Треилс 2017

Ни претставува особена чест и задоволствно да ви ја најавивме новата соработка на тимот ТРЕКС со телефоните CAT®  – Програм Плус кои оваа година ќе бидат дел од новитетот на Крали Марко Треилс – ОФИЦИЈАЛЕН CAT® СИСТЕМ за мерење и следење на тркачите како и “во...
Истекува првиот бран на пријавување за КМТ 2017

Истекува првиот бран на пријавување за КМТ 2017

Би сакале да ве известиме дека првиот бран на пријавување истекува заклучно со 30.06.2017. Цената на котизациите за трките во наредниот период – од 01.07 до 31.08.2017 ќе биде нешто повисока. Сите веќе пријавени тркачи кои се уште ја немаат подмирено...