Регистрација 65км

Регистрацијата за Крали Марко Треилс 2017 беше активна од 01.04.2017 до 31.08.2017 и моментално е ЗАТВОРЕНА.

Доколку имате било какви прашања, или ако го испуштивте рокот за регистрација, а сепак сакате да учествувате на една од трките, Ве молиме да не контактирате на info@kmt.mk или пишете ни во приватна порака на нашата facebook страна http://fb.me/kralimarkotrails

Лесни тренинзи и се гледаме на стартот!