Крали Марко Треилс 2018 – Победници по категории

ТРЕСКАВЕЦ ТРЕИЛ 16К 800D+ Категорија ВЕТЕРАНИ – МАЖИ (50+) Јоцо Смилевски – Македонија – 2:03:56 Санде Стојановски – Македонија – 2:06:00 – воедно и најстар учесник на настанот Пецо Стојкоски – Македонија – 2:11:00... read more

Крали Марко Треилс 2018 – Вистинските јунаци се коваат додека е жешко

Екстремните температури и пеколните услови кои беа дел од осмото издание на трката Крали Марко Треилс не спречија над 450 натпреварувачи од 22 држави да се впуштат во авантурата на една од четирите трки и комплетно да се надминат себеси во вистинска смисла на зборот.... read more

Крали Марко Треилс 2018 – поддржан од Делегацијата на Европската Унија во Македонија

Организацискиот тим на трката „Крали Марко Треилс” со големо задоволство Ве известува за поддршката на Делегацијата на Европската Унија во Македонија на нашиот спортски настан и позитивната соработка. Крали Марко Треилс оваа 2018 година го има своето осмо издание и... read more

Победници и рекорди на Крали Марко Треилс 2017

Крали Марко Ултра Треил 110км  Александар Стојкоски 14:18 Чарли Шарп 15:15  Константин Атанасов 15:26 Марија Николова 15:26 Десислава Цветанова 22:59  Аринета Мула 28:00 часа Козјак Треил 65км  Александар Кирковски 7:03 – рекорд на патеката во машка... read more

Меѓусебна соработка и поддршка со асоцијацијата Slovak Ultra Trail

Ни претставува особено задоволство што нашиот тим оствари првична соработка со здружението Slovak Ultra Trail кое претставува „чадор” асоцијација на сите организатори на ултра-треил настани во Словачка. Тимот веќе околу 3 години работи на полето на унапредување и... read more

Известување – Пожар на Маркови Кули (обновено)

Би сакале да ги известиме сите пријавени тркачи и љубители на Крали Марко Треилс дека, на жалост,  пожарот пред извесно време кој беше во северозападните падини на Марковите Кули зафати голем дел од ниската вегетација во поширокиот регион над градот. Ситуацијата е... read more

CAT® – Официјално мерење на Крали Марко Треилс 2017

Ни претставува особена чест и задоволствно да ви ја најавивме новата соработка на тимот ТРЕКС со телефоните CAT®  – Програм Плус кои оваа година ќе бидат дел од новитетот на Крали Марко Треилс – ОФИЦИЈАЛЕН CAT® СИСТЕМ за мерење и следење на тркачите како и “во... read more

Истекува првиот бран на пријавување за КМТ 2017

Би сакале да ве известиме дека првиот бран на пријавување истекува заклучно со 30.06.2017. Цената на котизациите за трките во наредниот период – од 01.07 до 31.08.2017 ќе биде нешто повисока. Сите веќе пријавени тркачи кои се уште ја немаат подмирено... read more

Крали Марко Треилс 2017 – Отворено пријавување

КРАЛИ МАРКО ТРЕИЛС 2017 – ПОЧУВСТВУВАЈ ЈА ЛЕГЕНДАТА, ИСТРЧАЈ ГО МИТОТ Почитувани тркачи, Ве информираме дека пријавувањето за најголемиот настан во планинско трчање во Македонија – Крали Марко Траилс 2017 е отворено. Настанот ќе се одржи на 22-24 септември... read more

Крали Марко Треилс 2016 – Победници

Приказната Крали Марко Треилс 2016 заврши успешно со учество на повеќе од 300 натпреварувачи на трките на 16, 31 и 90 километри како и на 100 дечиња на детската трка Маркукуле треил. Дозволете да ги собереме сите емоции, впечатоци и убави моменти на едно место и... read more

Одберете трка

16Km 800D+
65 3000D+