МАРКУКУЛЕ ТРЕИЛ 1,5К 80 D+

Најкратката, највеселата и најшарената трка Маркукуле треил ја правиме за најмладата енергија и надеж во спортот. Трката е во должина од 1,5 километри и од амфитеатарот во Варош оди до манастирот Св. Архангел Михаил веднаш под Марковите Кули, а завршува повторно во Варош.

Очекуваме најголемата радост, смеа, џагор и жестока конкуренција да биде токму на оваа трка

Локација на старт и финиш – амфитеатарот во Варош, Прилеп – ГПС – 41.357493, 21.530867

Старт – 28.09.2019 Сабота – 10:30h локално време

Пријавувањето е на лице место пред самата трка!

Download