Регистрација 16км

Регистрациите се официјално затворени!

Сепак, ќе имате можност да се регистрирате и да платите на лице место пред трката, со тоа што нема да Ве следува маица во стартниот пакет.
За трката од 16км цената изнесува 400 ден.

Доколку имате прашања, пишете ни на нашиот facebook page, или на меил info@kmt.mk или kmut.mk@gmail.com