Регистрирани тркачи за Трескавец Треил 16К

Ред. Бр.Стартен
БИБ Број
ИмеПрезимеПолГод. на
раѓање
ЗемјаКлуб
1511AleksandarMladenovskiМашки1988 МакедонијаMTB ISTOK
2512IvanaNastovskaЖенски1994 МакедонијаOK Zlatovrv
3513МилеВасилескиМашки1962 МакедонијаOK Zlatovrv
4514AleksandarJurukovskiМашки1978 МакедонијаNRC - NIKE + RUN CLUB
5515SlobodankaJakimovska josifovikjЖенски1975 Македонија
6516DRAGANTODOROVSKIМашки1980 МакедонијаNRC-NIKE+RUNCLUB SKOPJE
7HashimKurtishiМашки1999 МакедонијаAK LIRIA
8ТомиславКошиновски БухаМашки1990 Македонија
9ZoranMicevskiМашки1980 Македонија
10ZoranMicevskiМашки1980 Македонија
11AleksandarJurukovskiМашки1978 МакедонијаNRC - NIKE + RUN CLUB
12КристијанКостовМашки1991 Македонија
13NikolSekulovaЖенски1997 Чешка