Регистрирани тркачи за Камена Баба Треил 34К

Ред. Бр.Стартен
БИБ Број
ИмеПрезимеПолГод. на
раѓање
ЗемјаКлуб
1211БобанСтојановскиМашки1984 Македонија
2212ВладимирКарамановскиМашки1995 Македонија
3213AbdurahmanKoçbasliМашки1979 Косово
4214DarkoAtanasovМашки1978 МакедонијаThe Running Squad
5215MartinaChupetreskaЖенски1987 Македонија
6MarioKoteskiМашки1999 МакедонијаOK ZLATOVRV
7ЕлмединаСехратлиќЖенски1992 Македонија
8DarkoAtanasovЖенски1978 МакедонијаThe Running Squad
9VladimirJovevskiМашки1986 Македонија/
10GoranAndonovskiМашки1978 МакедонијаBobo i Iva
11NuhiSadiuМашки2000 Македонија
12DaliborVchkovМашки1985 Македонија
13ВАЛЕНТИНАУЗУНОВАЖенски1966 МакедонијаPH Makedonija Moment Plus