Регистрирани тркачи за Козјак Треил 67К

Ред. Бр.Стартен
БИБ Број
ИмеПрезимеПолГод. на
раѓање
ЗемјаКлуб
1011DarkoAleksovskiМашки1995 МакедонијаSNR
2012JozefVeverkaМашки1989 СловачкаJVUT
3013OskarErešМашки1994 Србија
4014SlobodanPanajotovМашки1999 МакедонијаZSK Jugoistok
5015MarioBoshnjakМашки1990 МакедонијаFree World Runner
6016MarkoDjuricicМашки1989 МакедонијаFree World Runner
7017АлександарМанојловскиМашки1972 МакедонијаЉуботен
8018BetimIbraimiМашки1987 АвстријаKAB Struga
9019PiotrMikuśkiewiczМашки1980 Полскаwkurw_team
10020EdmondCukallaМашки1983 Албанија
11DejanKrleМашки1981 МакедонијаTREX
12IvanaCenerićЖенски1986 Србија
13MartinaMilevaЖенски1990 МакедонијаTREX
14ZdravkoDejanovicМашки1965 МакедонијаAnapurna
15BartłomiejLitwinМашки1985 ПолскаWkurw_Team
16MartinaMilevaЖенски1990 МакедонијаTREX
17ZdravkoDejanovicМашки1965 МакедонијаAnpurna
18MarianaKomitskaЖенски1973 Бугарија