Крали Марко Ултра Треил 110км 

 1. Александар Стојкоски 14:18
 2. Чарли Шарп 15:15 
 3. Константин Атанасов 15:26
 1. Марија Николова 15:26
 2. Десислава Цветанова 22:59 
 3. Аринета Мула 28:00 часа

devojki110podium7DSC_0167

Козјак Треил 65км 

 1. Александар Кирковски 7:03 – рекорд на патеката во машка конкуренција 
 2. Марјан Бонев 7:16
 3. Дејан Тодевски 7:20
 1. Мери Мирческа 8:40
 2. Јорданка Петрушевска 10:44
 3. Албулена Малики 11:06

DSC_0122DSC_0124IMAG1493

Камена Баба Треил 31км

 1. Слободан Стаматовски 3:20
 2. Срѓан Милошевски 3:24
 3. Димитар Тодоровски 3:30
 1. Сања Костуранова 3:19 – рекорд на патека во женска конкуренција 
 2. Благица Јованова 3:29
 3. Даринка Буровска 4:04

DSC_4585DSC_0418

Трескавец Треил 16км 

 1. Штефан Уебел 1:22
 2. Кристијан Наумовски 1:34
 3. Виктор Ефремов 1:35
 1. Талија Петреска 2:00
 2. Антонија Брезовска 2:01
 3. Северин Бојаџиев 2:02

Сите резултати ќе ги пронајдете тука – http://app.trex.mk/results

DSC_0355DSC_0372

Маркукуле Треил – детска трка

 1. Благојче Павлески
 2. Даниел Боболески
 3. Васко Спиркоски и Дамјан Макешоски
 1. Даниела Велкоска
 2. Симона Николоска
 3. Хелена Зографска и Андреа Велкова

IMG_2247