ПРИЈАВА
Трескавец Треил 18К

Пријава за Трескавец Треил


ДОБРЕДОЈДЕ НА Krali Marko Trails 2024!

Пријавувањето се врши исклучиво онлајн со пополнување на формуларот подолу во прилог, и по успешното пополнување на пријавата за една од трките ќе добиеш автоматски генерирана потврда на e-mail адресата наведена во пријавата.

Пријавувањето ќе се смета за комплетирано само по успешно извршено плаќање на стартнината за трката, по што ќе добиеш автоматски генерирана потврда на e-mail адресата наведена во твојата пријава. За разлика од претходните години, нема да добиете автоматски стартен број, тој ќе ти биде доделен по затворањето на пријавите.

Пријавата ќе се смета за неважечка доколку плаќањето не се изврши во наведениот рок.

Пополни ги следните полиња со точни податоци:

Полињата означени со (*) се задолжителни!

Лични податоци
Информации за контакт
Информации околу тркатаПотребна ти е помош? Имаш проблеми со пријавувањето или плаќањето?

Пиши ни e-mail на kmut.mk@gmail.com

Крали Марко Треилс

Уникатна можност да се следат стапките на Крали Марко векови подоцна, да се истражува и преку планинското трчање да се стане современ херој!
© Здружение ТРЕКС 2023
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram