ПРИЈАВА 
Камена Баба Треил 35К

Пријавите за трката Krali Marko Trails моментално се ЗАТВОРЕНИ.

Лесни тренинзи и се гледаме на стартот!

Крали Марко Треилс

Уникатна можност да се следат стапките на Крали Марко векови подоцна, да се истражува и преку планинското трчање да се стане современ херој!
© Здружение ТРЕКС 2023
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram